Nechte si pravidelně zasílat novinky. Stačí vepsat Váš e-mail a potvrdit.

Maserati Quattroporte Sport GT S

Maserati Quattroporte Sport GT S

Letošní Franfurtský autosalon bude rozhodně stát za to. Přispěje k tomu i představení nového, exkluzivního reprezentanta luxusní značky Maserati.

Maserati Quattroporte Sport GT S bude luxusní limuzínou, ve které řidič určitě nebude strádat po stránce komfortu. Navíc si ale bude moci i pořádně sportovně zajezdit.
Přispěje k tomu nově nastavený podvozek, který je o 10 mm snížen vepředu a o 25 mm vzadu, vůči klasické verzi Quattroporte. Vozu dodává patřičnou dynamiku motor Maserati V8. Hnací síla se na vozovku přenáší prostřednictvím pneumatik, které byly speciálně vyvinuty pro tento vůz. Konkrétně se jedná o pneumatiky s rozměry 245/35-R20 vepředu a 295/30-R20 vzadu.

Na tomto voze je vše unikátní a speciální, proto není divu, že brzdy byly vyvinuty rovněž "speciálně" ve spolupráci s firmou Brembo. Kotouče jsou vyrobeny z litiny a hliníku.

Exteriér doznal vedle černé mřížky masky chladiče drobnějších změn, které však vozu jako celek propůjčují agresivnější vzhled. Jedná se především o koncovky výfuku vyvedné v černé barvě a upravené kliky dveří v barvě karoserie.

Interiér je potažen kůží v kombinaci s Alcantarou. Použit je i v současné době velmi oblíbený uhlík a hliník.

Obrázky:

Maserati Quattroporte Sport GT S Maserati Quattroporte Sport GT S
Maserati Quattroporte Sport GT S




napsal Rednex 04.09.2007 16:29:29 || přečteno: 175x

Rednex @ 2007